SINT EN ZIJN PIETEN

Sint en zijn Pieten is een Sinterklaasbureau die al menig jaar succesvolle Sinterklaasfeesten organiseert voor instellingen, particulieren en bedrijven (o.a. McDonalds, Pathé en Albert Heijn). Wij werken uitsluitend met professionele acteurs, dansers en muzikanten. Sint en zijn Pieten gaat mee met de tijd en biedt naast de traditionele Zwarte Piet, ook Gekleurde en Roetpieten.

Vanuit onze professionele achtergrond (dansen en acteren) hebben wij een aantal Sinterklaas toneelstukken gemaakt en diverse dansacts ontwikkeld. De toneelstukken zijn speels, interactief met soms een educatief tintje. De dansacts zijn dynamisch en elk jaar worden er op de nieuwste Sinterklaashits dansacts gemaakt.

Sint en zijn Pieten werkt met artiesten die jarenlange ervaring hebben in het werken met kinderen. Kindvriendelijkheid, inlevingsvermogen, humor en improvisatievermogen zijn belangrijke eigenschappen van onze spelers. Onze Pieten krijgen zowel de kinderen als de volwassenen in beweging. Wij zorgen voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest voor jong en oud!

Daarnaast gaan wij mee met de tijd en die tijd vraagt van ons dat we naast Zwarte Piet ook Gekleurde en Roetpieten aanbieden. Dat doen we natuurlijk graag want we willen dat iedereen op zijn of haar manier van het Sinterklaasfeest kan genieten. Voor meer impressie: klik hier.

zwart-gekleurde-pieten-huren

“Wij vinden het belangrijk dat dit mooie volksfeest door iedereen op zijn of haar manier gevierd kan worden.”

WIJ ZIJN SINT EN ZIJN PIETEN

Neem dan contact op met de BoekingsPiet.Samen maken we er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van! Wilt u een Sinterklaas inhuren of meer informatie?

Top