NIEUWS

Sint en zijn Pieten breidt zich uit.

Al menig jaar organiseren wij succesvolle Sinterklaasfeesten voor bedrijven, scholen en particulieren. De organisatie en uitvoering hiervan doen wij met veel passie en plezier. Door de vele aanvragen van onze klanten kwam de vraag of wij nog meer aanbieden naast onze Sinterklaasfeesten. Dit bracht ons op een idee! Sint en zijn Pieten heeft er inmiddels een grote broer bij, maak kennis met Bambu Events!

Bambu Events is een evenementenbureau dat uitsluitend werkt met professionals die werken vanuit hun passie en uitblinken in hun eigen discipline. Wij verzorgen theatrale acts, creatieve workshops en originele bedrijfsuitjes. Bambu Events staat garant voor kwaliteit en zorgt samen met u voor een onvergetelijke Bambu belevenis.

Bambu Events

Meer info over Bambu Events? Bekijk de website: www.bambuevents.nl.

 

Sint en zijn Pieten staat in het magazine PIET.

Onderzoekers van de Erasmus School of History, Culture and Communication presenteerden afgelopen donderdag een 200 pagina’s tellende glossy over de handlanger van Sinterklaas.

coverPiet-671x875
Onder andere Jiska Engelbert, Jacco van Sterkenburg, Isabel Awad en Alex van Stipriaan schreven mee aan de glossy, waarin ook veel Bekende Nederlanders aan het woord komen. Daarbij gaat het voornamelijk over mensen die zich vaker mengen in het Zwarte-Pietendebat, zoals Charly Luske, Howard Komproe, Sunny Bergman en Jörgen Raymann. Alex van Stipriaan schreef een historisch overzicht van het Sinterklaasfeest, dat begint in de vierde eeuw na Christus.
Het magazine is donderdag 19 november gepresenteerd tijdens een discussieavond over Piet in het Erasmus Paviljoen. Vanaf 20 november is het blad ook in de winkel te verkrijgen.

Piet Glossy Magazine

Top