Sinterklaas inhuren in Rotterdam

U wilt een Sinterklaas inhuren of boeken in Rotterdam of omgeving en voor deze Sinterklaas boeking zoekt u een mooie en professionele Sinterklaas. Dan komt u voor de omgeving Rotterdam al snel terecht bij:

Sint en zijn Pieten

Voor alle Sinterklaas boekingen is Sint en zijn Pieten hét adres voor Rotterdam en omstreken. Reeds vele jaren verzorgen wij in Rotterdam en daarbuiten Sinterklaas opdrachten en bieden wij voor bedrijven diverse Pieten acts.

Sint en zijn Pieten is Sinterklaasbedrijf dat werkt met professionele spelers en acteurs. Alle Sinterklazen en Pieten hebben een opleiding of ruime ervaring in de dans- en theaterbranche. Hierdoor zijn wij in staat kwalitatief goede Sinterklaas en Pieten acts te brengen. Naast goed spel en rolduiding vinden wij het belangrijk dat onze spelers beschikken over de nodige opvoedkundige en pedagogische kennis en kunde. Hier wordt bij onze spelers nadrukkelijk naar gevraagd (ervaring in de zorg of het onderwijs) en op gereflecteerd. Zo komen wij tot een kwalitatief goed en zeer kindvriendelijk Sinterklaas ‘product’.

Van onze Sinterklaas mag u verwachten dat hij een aimabele en Sinterklaas waardige act neerzet, onze Pieten staan garant vrolijkheid, interactief en uitnodigend spel. Zowel Sinterklaas als Piet weten hoe ze kinderen moeten benaderen, ook als kinderen wat schuw of afwachtend zijn.

Met professionaliteit en pedagogische kennis en ervaring onderscheiden wij ons van andere Sinterklaas aanbieders. Van Sint en zijn Pieten mag u wat verwachten. Wij willen niets liever dan in Rotterdam (maar ook daarbuiten) het Sinterklaas feest in ere houden, te meer omdat we ons er van bewust zijn dat het bezoek van Sinterklaas een blijvende herinnering geeft.

Dus wilt u een Sinterklaas inhuren in Rotterdam of omgeving. U weet nu bij wie u moet zijn.

Samen maken we er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van! Wilt u een Sinterklaas inhuren of meer informatie? Neem dan contact op met de BoekingsPiet.

Top