Sinterklaas inhuren Rotterdam

Sinterklaas inhuren Rotterdam, Sinterklaas inhuren Amsterdam of Sinterklaas inhuren Den Haag, Sint en zijn Pieten luistert altijd naar de vraag. Of het nu gaat om grote of kleine bedrijven en instellingen een Sinterklaas boeken in Rotterdam, Amsterdam of elders in Nederland doe je bij Sint en zijn Pieten.

Vanuit onze standplaats Rotterdam verzogen wij al jaren vele Sinterklaas boekingen en opdrachten m.n. in de grote steden. Voor Sinterklaas boekingen korter dan 30 min. en Sinterklaas op huisbezoek zoeken we het lekker dicht bij huis, Rotterdam dus. Maar wanneer bedrijven en instellingen Sinterklaas inhuren in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht of noem maar op en de boeking is langer dan 30 min. dan is dan zijn wij van de partij.

Voor dergelijke Sinterklaas boekingen hebben wij speciale programma’s die naar wens aan te passen zijn. Dans, korte toneelstukjes, zwarte en gekleurde Pieten, wij zijn van alle markten thuis. Sint en zijn Pieten levert maatwerk.

Ook voor Sinterklaas promotie opdrachten of Sinterklaas boekingen in het kader van personeelbeleid (denk aan het personeel bedanken voor hun werkprestaties door het uitdelen van chocoladeletters door een Pietengroep) kunt u bij ons terecht.

Enkele opdrachten die wij reeds hebben gerealiseerd:

Sinterklaas inhuren Amsterdam: Sinterklaas bezoekt in Amsterdam meerdere Mc Donalds filialen

Sinterklaas inhuren Den Haag: Sinterklaas bezoekt in Den Haag A.Heijn; Mc Donalds en Pathe Bioscopen

Sinterklaas inhuren Delft: Sinterklaas bezoekt in Delft ieder jaar de VAK, centrum voor kunstonderwijs

Sinterklaas inhuren Rotterdam: Sinterklaas bezoekt in Rotterdam diverse bedrijven en zelfstandig ondernemers

Sinterklaas inhuren Roermond: Sinterklaas boeking in Roermond in het kader van personeelsbeleid voor de RVO

Sinterklaas inhuren Den Haag: Sinterklaas boeking in Den Haag in het kader van personeelsbeleid voor de RVO

Sinterklaas inhuren Zwolle: Sinterklaas boeking in Zwolle in het kader van personeelsbeleid voor de RVO

Sinterklaas inhuren Deventer: Sinterklaas boeking in Deventer in het kader van personeelsbeleid voor de RVO

 

Sint en zijn Pieten beschikt over een landelijk netwerk van Sinterklaas en Pieten. Mochten we door de drukte een Sinterklaas boeking niet zelf kunnen doen, dan schakelen we ons netwerk in. Zo kunnen we Sinterklaas boekingen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht of waar dan ook in Nederland altijd realiseren. In ons netwerk zitten uitsluitend professionele Sinterklaas ondernemers, die het gedachtegoed van Sinterklaas op een waardige manier uitdragen. Alle Sinterklaas bureaus waarmee we samenwerken sturen ons hun Sinterklaas foto’s zodat we weten welke kwaliteit zij leveren. Want kwaliteit staat voor Sint en zijn Pieten hoog in het vaandel.

 

Dus wilt u een Sinterklaas inhuren in Rotterdam of een Sinterklaas inhuren in Amsterdam of een Sinterklaas inhuren in Den Haag of een Sinterklaas inhuren in Utrecht……..

 

……bij Sint en zijn Pieten kunt u altijd terecht !

Top