Sinterklaasfeest organiseren

Sinterklaasfeest organiseren

Wie een Sinterklaasfeest wilt organiseren is bij Sint en zijn Pieten aan het goede adres. Al vele jaren organiseren wij verschillende soorten Sinterklaasfeesten voor grote en kleine gezelschappen. Afhankelijk van de budget en de beschikbare tijd zijn er verschillende mogelijkheden:
– organisatie van een Sinterklaasfeest standaard: het traditionele Sinterklaas bezoek waarbij kinderen en volwassen bij Sinterklaas mogen komen. De Zwarte, Roet en Gekleurde Pieten delen pepernoten uit en aan het eind krijgen alle kinderen een cadeautje.
– organisatie van een Sinterklaas feest extra: Tijdens het bezoek wordt er een toneelstukje uitgespeeld of voeren de Zwarte, Roet en Gekleurde Pieten de nieuwste dansen op.
– organisatie van een Sinterklaasfeest met Pieten show: een wervelende dansshow waarin de Zwarte, Roet en Gekleurde Pieten de sterren van de hemel dansen. Natuurlijk werkt dat zo aanstekelijk dat iedereen wordt uitgenodigd om mee te dansen.
– Organisatie van een Sinterklaasfeest voor ouderen: Voor ouderen die in een instelling verblijven hebben wij een speciaal programma. Klik hier voor meer informatie.
– Organisatie van een Sinterklaasfeest maatwerk: heeft u speciale wensen, dan maken wij een programma op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie

M.n. bedrijven geven de organisatie van het Sinterklaasfeest graag uit handen. Wij regelen het strooigoed, chocoladeletters (evt. met daarop het logo van het bedrijf), de cadeautjes. We pakken alles voor u in en zorgen er voor dat het op tijd wordt geleverd. Wanneer u wilt dat wij de organisatie van uw Sinterklaasfeest voor onze rekening nemen is het van belang tijdig contact met ons op te nemen.
Samen maken we er een leuk Sinterklaasfeest van.

Top