SPELREGELS EN TIPS

Sint en zijn Pieten werkt met artiesten die een achtergrond hebben in het werken met kinderen. Kindvriendelijkheid, inlevingsvermogen, humor en improvisatievermogen zijn belangrijke eigenschappen van onze spelers.

gekleurde-pieten-boeken

Spelregels
Tijdens de bezoeken delen wij geen standjes uit en worden kinderen niet berispt. Ook worden kinderen niet bang gemaakt met de zak waarin ze gestopt zouden moeten worden. Voor ons past dat niet in een feest. Wat daar wel in past is dat we kinderen complimenteren voor de dingen die ze goed hebben gedaan. Dat kan zijn het behalen van een zwemdiploma, het samenspelen met een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje, het maken van een mooie tekening, het winnen van een wedstrijd tijdens de sport of gewoon het wisselen van een tandje.

Strooigoed, strooi goed
Strooien doen wij vanuit hygiënisch oogpunt liever niet. Dit omdat we denken dat het eten van pepernoten die op de grond hebben gelegen niet zo fris is en omdat we kinderen niet willen leren van de grond te eten. De pepernoten die we uitdelen zitten in een schone plastic zak die in de bekende jute zak is gedaan. Vanuit die zak geven we de pepernoten in de handen van de kinderen of (bij alerte ouders) in daarvoor klaargezette bakjes of bekertjes.

Heeft u kinderen met allergieën of beperkingen waarmee we rekening moeten houden, dan horen we dat graag.

Tips voor een geslaagd huisbezoek

  • bespreek vooraf met ons het af te leggen bezoek en maak duidelijke afspraken. Heeft u vragen of speciale wensen, laat het ons weten, wij denken graag met u mee.
  • houd rekening met enige ruimte in de afgesproken tijd van het bezoek. Soms is het druk op de weg en ook Sinterklaas dient zich aan de verkeersregels te houden.
  • zet bakjes of bekertjes klaar voor de kinderen zodat we daarin de pepernoten kunnen doen die we uitdelen.

Samen maken we er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van! Wilt u een Sinterklaas inhuren of meer informatie?

Neem dan contact op met de BoekingsPiet.

Top