Theater

Vanuit onze achtergrond (dans en theater) hebben wij een aantal korte Sinterklaas toneelstukken gemaakt en diverse dansacts ontwikkeld. De toneelstukken zijn speels, interactief met soms een educatief tintje. De dansacts zijn dynamisch en elk jaar worden er op nieuwe Sinterklaashits nieuwe dansacts gemaakt.

pietenshow-boeken

Toneelstukken

De ring van Sinterklaas is zoek: een leuk interactief toneelstuk waarin de BewaarPiet de ring van Sinterklaas heeft gekregen om hem even te bewaren. De BewaarPiet bergt de ring van Sinterklaas op maar dat doet hij zo goed dat hij een paar uur later niet meer weet WAAR hij hem heeft opgeborgen. De zoektocht is begonnen…

Piet leert lezen: een kindvriendelijk toneelstuk met zang en dans waarin Piet de letters van het alfabet leert kennen. Leuk voor scholen, bibliotheken en andere educatieve instellingen.

Diverse dansacts: Sint en zijn Pieten werkt met professionele dansers die naast uitvoeringen ook ervaring hebben in het dansonderwijs en bijzondere doelgroepen (zie ook dansPieten). De dansacts zijn van hoog niveau en regelmatig wordt er tijdens het bezoek van Sinterklaas met het publiek een dans ingestudeerd.

 Samen maken we er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van! Wilt u een Sinterklaas inhuren of meer informatie?

Neem dan contact op met de BoekingsPiet.

Top